CLIENT

Unruly

Industry

Media

LOCATION

The Central @ Clark Quay

PROJECT SIZE

9,000 sqft

In designing Unruly's office, our designers came up with a spaceship layout to reflect their fun and creative culture. The reception area acts as the control bridge and entertainment area of the spaceship, where the company’s identity and well-established brand is showcased at the entrance. The cafeteria has a pastel theme pantry, with a mix and match concept to complete the overall look. The greenhouse themed meeting and small discussion room is well furnished with a mixture of cool toned and shining bright furniture to enhance the presence of greenery. The general work area adopts the open concept style, with height adjustable tables to enhance communication amongst the team without jeopardising ergonomics. The general rest area facing the window was designed to allow employees to take a breather away from work, together with a rabbit hole concept sickbay to heal and rest. The water reserve tank area was designed as a meeting space with a unique underwater theme, while crew quarters adopt a Star Wars-like concept, giving each room its unique identity.

Happenings

Blogs
Articles

Contact Us

114 Lavender Street #06-88/89 CT Hub 2 Singapore 338729
Tel: +65 6336 1800
Email: info@osca.asia

Follow Us: